Fru fru je videti dobro še posebej na ženski z ovalnim obrazom. Z ustvarjanjem pravega ravnovesja pa ga lahko nosijo tudi ženske s kvadratnim, okroglim ali srčastim obrazom. Vse je stvar harmonije in ravnovesja. Detajl, ki takoj podari privlačnost dive. Zahvaljujoč ikonam, kot so Brigitte Bardot, Audrey Hepburn ali Jean Shrimpton, ki so poskrbele, da je postal nepozaben. Detajl, ki ga morate imeti vsaj enkrat v življenju, da se prepustite skušnjavi, da spremenite svoj videz. In če niste dovolj pogumne, nič hudega, danes imate na voljo tudi umetne fru fruje, ki jih pritrdite s pomočjo glavničkov in odstranite takrat, ko niso več zanimivi. Seveda je izbira pravega fru fruja predvsem stvar stila in osebnosti. Dolg in poln frufru na primer spominja na sedemdeseta in na boemsko vzdušje, medtem ko je kratek frufru kot nalašč za urbani stil. Po drugi strani pa je bolj čuten, dolg fru fru na zaveso super za seksi poglede.

Komu pristaja

Frufru pristaja praktično vsem in to je njegova največja prednost. Kot rečeno je na ovalnem obrazu najbolj hvaležen, a super je tudi na drugih oblikah, tako ali drugače. S fru frujem lahko namreč skrajšate dolge obraze ali spremenite velikost širokega čela. Proporci so seveda ključni. Ne pozabite na ličenje, ker je v tem kontekstu ključno: ta pričeska namreč zelo poudari oči in pogled, zato si lahko privoščite tudi zadimljen make-up ali močnejše naličene oči, v slogu Brigitte Bardot. Fru fru je pojem ženstvenosti in je tudi zato tako noro privlačen. Vsak fru fru pa ni enak, nekateri so zelo lahkotni in že komaj opazni. Denimo tisti, ki se nežno naslanja na čelo, ne da bi ga obtežilo. Nezahteven stil, predvsem pa ne zahteva preveč nege. Ker gre za vrsto nepravilnega fru fruja, ga je mogoče prilagoditi skoraj vsem oblikam obraza.

Pinterest
Pinterest

Za zaključek naj dodam, da ni najbolj idealen takrat, ko je zunaj zelo vroče, saj zaradi potenja morda ne bo stal na svojem mestu. Po drugi strani pa je tako noro lep, aktualen in zanimiv, da nima sezon, vedno na pravem mestu in s pravim učinkom.

Komentiraj