Decembra vas Baci Perugina čakajo v čudovitih embalažah in z okusi, ki kar jemljejo sapo: temna, bela ali mlečna čokolada in tradicionalno srce s sporočilom. Ker so določene tradicije pač večne.
V času božičnih praznikov znamke med seboj kar hitijo tekmovati, katera bo predstavila lepšo kolekcijo, kar seveda močno drži tudi za področje lepote. Praznične make-up zbirke so tako vsako leto lepše, bolj svetleče in bolj prestižne, to pa dokazujejo tudi nekatere največje kozmetične hiše, ki za december pripravijo pravo pašo za naše oči.
Težko se ji je upreti. In ker je konec leta tudi čas zahval, lahko rečem le hvala za vse lepe trenutke v njeni družbi. Za tiste, ki so bili, in za vse tiste, ki še pridejo.
Ne poznam večjega Chanelovega privrženca in hkrati človeka, ki modo resnično pozna. Ne površno, ker to ni njegov stil. In prav o stilu je tekel pogovor z Dejanom Davidom Kemperlom.
Hladni meseci so ta hip že postali povsem zimsko obarvani, kar pa se seveda odslikava tudi na naših outfitih. Trendi tokrat narekujejo izredno raznolike videze, včasih povsem minimalistične, v črni in/ali beli, spet drugič zelo živahne, kjer je vsega v izobilju.
Karo plašček je bil tako prava avantura, vendar vsebuje tudi temno modro in bež, zato sem ga lahko zelo enostavno kombinirala.
Skodelica dišeče, dobre kave je za mnoge ljubitelje teh napitkov prav gotovo eden najbolj opojnih in poživljajočih stvari, ki jih lahko doživijo. Pitje kave je tudi eden izmed nepogrešljivih dnevnih obredov, priložnost za prijetne družabne trenutke in poslovna srečanja.
Tako kot ostale znamke so tudi pri Bvlgariju že predstavili svojo praznično reklamno kampanjo, ki nas letos popelje v njihovo tovarno želja.
Decembrski prazniki so nedvomno tudi čas obilnih pojedin in številnih pregreh, zato tokrat raje poglejmo nekaj receptov za zdrav zajtrk, kosilo, sladico in še več.
Bližajo se prazniki in to je čaroben čas, ko bomo več doma, s prijatelji in družino ter si bomo nedvomno vzeli čas za dobre večerje in prijetno nazdravljanje novemu letu, ki je za vogalom. Za posebne priložnosti je tako, da je dobro upoštevati pravila bontona pri pripravljanju mize in serviranju hrane.