Vroče poletje v nas prebudi željo po počitku in sproščanju, hkrati pa nas ravno visoke temperature pogosto odvračajo od kuhanja.
Tu je nekaj okusnih receptov za veganske sladice zgolj iz petih sestavin.
Kosilo in večerja naj bi v poletnem obdobju ostala lahka kolikor se le da, zato prav v mesecih pred nami večkrat v svoj vsakdan vključimo solatni izbor.
Vsesplošno je znano, da se je sladkorju na vsakodnevnem jedilniku bolje izogibati. Pa je res ves sladkor tako zelo škodljiv?
Ko je govora o zdravem zajtrku, ponavadi to pomeni naravno sladke kombinacije sadja in žitaric, a vendar ni nujno, da je vedno tako.
Medtem, ko krompir velja za eno najpopularnejših jedi mnogih, pa vendar njegova sladka različica še vedno predstavlja nekakšno nevsakdanjost na našem domačem jedilniku.
Glede na to, da so praznične pojedine do danes že preteklost, je začetek novega leta kot nalašč za bolj zdrave recepte.
Večerja je eden poglavitnih obrokov, katerega, tako kot zajtrk in kosilo, pač ne gre zanemariti. A to še ne pomeni, da naj bo le ta obilna in nasitna, ravno obratno, bolje je uporabiti zgolj nekaj lahkih sestavin, ki nudijo dovolj hranil ter so ob tem tudi lažje prebavljiva.
Decembrski prazniki so nedvomno tudi čas obilnih pojedin in številnih pregreh, zato tokrat raje poglejmo nekaj receptov za zdrav zajtrk, kosilo, sladico in še več.
Zimski prazniki s seboj prinesejo tudi mnogo obiskov, zato tokrat poglejmo 5 odličnih receptov za predjedi, ki so izredno okusne, lepe na pogled ter hkrati tudi enostavne za pripravo.